Veel gestelde vragen


-Binnen hoeveel dagen wordt mijn bestelling thuisbezorgd?

Bij een bestelling en betaling voor 13.00 uur wordt deze dezelfde dag verzonden. Deze komt dan over het algemeen 1 werkdag later bij u aan. Indien een product NIET voorradig is, zullen wij dit binnen 24 uur na uw bestelling kenbaar maken. Indien u de bestelling wenst af te halen, graag een afspraak met ons maken via e-mail of telefoon.

- Hoe zit het met de garantie op de spullen die ik via Scheurpiloot.nl koop?

Je krijgt garantie op basis van fair use, m.u.v. accu`s, batterijen en overige verbruiksprodukten. Neem bij beschadigingen direct contact met ons op en we proberen uw probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Als er een technische fout in het product zit wordt u eerst doorverwezen naar onze technische dienst.
Weiger een produkt als die door de koerier duidelijk beschadigd wordt afgeleverd. De koerier is dan verplicht om het produkt gratis retour te nemen en bij Scheurpiloot.nl terug te brengen.
Scheurpiloot.nl kan elke voertuig dat door ons geleverd is repareren. 
Na overleg over de kosten wordt de reparatie snel en accuraat uitgevoerd. Reparaties zijn doorgaans binnen 2 werkdagen klaar.

- Kan ik mijn bestelling ook af komen halen?

Ja, het is ook mogelijk om het product bij ons af te komen halen. Hierover kunt u contact met mij opnemen.
Mijn telefoonnummer is 06-55365426.
Voor klanten buiten Nederland is het nummer 0031-655365426

- Op welke manieren kan ik mijn bestelling betalen?

Bestellingen via de webshop kunnen afgerekend worden met iDEAL of bankoverschrijving. Goederen die afgehaald worden dienen contant betaald te worden. Pinnen is helaas (nog) niet mogelijk.

- Wat gebeurt er met de gegevens die ik invul op deze site?

Scheurpiloot.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend om u op te hoogte te houden van de status van uw bestelling en de afwikkeling daarvan. Ook kunt u aangeven dat u onregelmatig mailings met nieuwtjes en kortingen wilt ontvangen. Uw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden.

- Wat zijn de verzendkosten bij bezorgen?

De verzendkosten bedragen EUR 7,50 per verzending binnen Nederland. 
De verzendkosten naar Belgie bedragen EUR 35,-.
Indien dit anders is staat dit bij het product vermeld. Als u meerdere accuvoertuigen in één bestelling plaatst, wordt dus ook maar 1x verzendkosten berekend. Bij afhalen vervallen de verzendkosten.